miércoles, octubre 30, 2013

HORÒSCOPS SETMANALS.....CASTANYADA 2013..... OCT/NOV per SetLlunes




           Aquí pots llegir el teu horòscop per aquesta setmana on el vel que separa el món entre els vius i els morts és més prim....  i el color de l'espelma que hauries de fer servir aquesta castanyada si t'animes a practicar la màgia del foc i la llum. (Per més informació de què pots demanar a l'espelma, fase llunar, data màgica de la castanyada, etc... llegeix l'anterior missatge d'aquest mateix blog.)




Àries, passaràs la setmana atret per transformacions de tot tipus en la teva vida, ja que és època pels Àries de finalitzar cicles, activar temes d'herències o papers, i fins i tot de fer inversions.
L'espelma que hauries d'encendre per atraure la màgia cap a tu, aquesta castanyada, és de color vermell.

Taure, a tu aquesta setmana els planetes et fan estar lligat a les altres persones amb relacions de tot tipus: parella (tant matrimoni com els ex, que poden donar noves noticies), família, amics i fins i tot les associacions en les que et mous t'ocuparan les hores de la teva agenda.
L'espelma per aquesta festa màgica de tot sants, pels Taure, haurà de ser rosa o blau cel.

Bessons, la feina et portarà de cap tota la setmana, fent que sembli que no arribis a acabar mai, però les persones del teu voltant laboral afavoriran que finalment tot passi al acabar aquests set pròxims dies. 
L'espelma per Bessons hauria de ser de color taronja.

Cranc, sembla que la teva zona zodiacal de l'amor és la que més gaudiràs aquesta setmana, juntament a nous projectes laborals i divertides sortides en les que compartiràs hobbie amb els amics i fills passant-ho d'allò més bé.
L'espelma per Cranc ha de ser de color platejat, però si no en trobes et servirà la blanca.

Lleó, t'esperen canvis grans a casa. No puc dir-te si positius o negatius, però tots els astres apunten a canvis forts e inesperats en la zona de la vivenda i de la família més propera.
L'espelma per Leo ha de ser de color negre, amb la que cremaràs tota l'energia negativa del que no ha anat bé fins ara. Si no en trobes, utilitza una de gris o de blanca.

Verge, tu tindràs comunicacions de tota índole... cartes que arriben amb bones noticies, trucades que no et deixen treballar, visites que no marxen quan ho desitges... així que no t'estressis doncs més d'un voldrà tota la teva atenció sense entendre que no tens massa temps.
L'espelma dels Verge, hauria de ser de color lila o violeta.

Balança, els astres activen la teva zona astrològica de valors personals, de principis i metes, però també de la teva producció i millora econòmica, així que atent a les propostes en les que vagin lligades les teves iniciatives personals o les de diners.
L'espelma per Balança l'has de triar de color marró.

Escorpí, tu passaràs una setmana en la que hauràs de superar proves en la feina o estudis, i també indiquen els planetes que pots estar ocupat en una re-decoració d'alguna habitació de casa o d'una mudança complerta. No t'oblidis de planejar-ho bé tot abans de començar.
L'espelma pels Escorpí ha de ser de color daurat, i sinó en trobeu, doncs blanca.

Sagitari, les posicions astrològiques indiquen que hauràs de superar algunes situacions que fins ara t'havien ocultat... o alguna que ve de dins del teu món subconscient, així que escolta bé a qui et parli i més si és la teva consciència qui et vol fer arribar algun missatge.
La teva espelma Sagitari, haurà de ser de color blau fosc.

Capricorn, tu aprendràs del mestres o guies, que tant poden venir en forma de persones sabies i experimentades com la gent gran (o els teus avis, per exemple...) com també de diferents contactes que puguis fer en teràpies espirituals o senzillament amb els que t'envolten.
L'espelma dels Capricorn ha de ser morada.

Aquari, ets el signe més afavorit aquesta setmana, i les benastrugances venen acompanyant el teu sector professional amb èxits, ascensos o simplement reconeixement els teus mèrits i atenció personals.
L'espelma per Aquari i aquesta data màgica de Tots Sants, haurà de ser turquesa.

Peixos, els astres són a la teva zona de viatges al exterior, portant-te renovació. Però tant si pots viatjar com si no ho fas, les experiències en els estudis (proves, exàmens, etc..) seran més fàcils del que havies imaginat... i en tots els altres aspectes, recorda seguir la teva intuïció.
I l'espelma que heu de cremar aquesta castanyada, de color blau verdós, com el mar.


         (Per més informació de què pots demanar a l'espelma, fase llunar, data màgica de la castanyada, etc... escolta el programa "Les Set Llunes" i/o llegeix l'anterior missatge d'aquest mateix blog.)


Susanna SetLLunes 

Astròloga, Tarotista, màster de Reiki, sensitiva, vident, rituals, neteges energètiques de cases o empreses, equilibri de chakres, interpretació de somnis i espelmes, quiromassatgista terapèutica... ) i autora del llibre “TEJIENDO ALMAS. ALGO MÁS QUE CASUALIDAD” i que imparteix CURSOS de: COSMIC TAROT, tarot de Marsella, Reiki (3 nivells i maestria) i Màgies Positives amb espelmes, minerals, ...



Correo: radiosetllunes@gmail.com  
facebook: "Susanna SetLlunes" https://www.facebook.com/SetLlunes
o el grupo del programa de radio "LES SET LLUNES”   https://www.facebook.com/groups/LesSetLlunes.ProgRadio/
y en “TAROT, REIKI, MAGIAS POSITIVAS Y ASTROLOGIA SETLLUNES” https://www.facebook.com/pages/Tarot-Reiki-Magias-Positivas-y-Astrologia-SetLlunes/47816451802





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Déjame aquí tu comentario o petición de tema, sugerencia, etc... o escribeme a susanasietelunas@gmail.com GRACIAS