miércoles, octubre 30, 2013

CONSELLS MÀGICS I ASTROLÒGICS... PER LA CASTANYADA 2013 de Susanna SetLlunes



         Aquesta castanyada tindrem la lluna minvant, pel que si feu alguna mena de ritual o encanteri, hauria d'anar dirigit a allunyar tot allò que molesta o que volem apartar del nostre voltant i/o que no ens torni a passar... o fins i tot demanar perquè ens deixin d'empipar les molèsties en la nostra salut...


         I com que la lluna serà al signe de Verge, també són dies més que super-indicats per  fer una bona neteja a casa, als armaris, etc... 



         Pels que sigueu fora, celebrant la castanyada amb família o amics, podeu tenir en compte que fins diumenge la lluna no canvia a la fase on serà "nova", així que podeu fer el vostre ritual fins el dia 3 de novembre, que per cert i per si no ho sabies: hi haurà eclipse de sol al signe d'Escorpí. 
         Per tant també hem de tenir en compte que és una bona data per comunicar-nos amb els nostres avantpassats, demanant ajuda als que ja no són entre nosaltres, o fins i tot fer peticions pels canvis que necessitem a les nostres vides, millorar les relacions i satisfacció sexual, o incrementar el nostre poder personal, en positiu en tots els sentits i àmbits dels nostre dia a dia... per últim també és una data màgica per fer una dieta de desintoxicació.


         A la web www.setllunes.com trobaràs més informació d'aquesta data màgica, i justament en el següent article d'aquest mateix blog, podràs llegir els horòscops setmanals i l'espelma i color que has de fer servir en el teu ritual de Tots Sants / Castanyada / Halloween / Samhain /....... i al anterior article, d'aquest que llegeixes en aquests moments pots escoltar en comptes de llegir ;)

QUE PASSIS UNA MÀGICA-MISTERIOSA CASTANYADA !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Déjame aquí tu comentario o petición de tema, sugerencia, etc... o escribeme a susanasietelunas@gmail.com GRACIAS